Mr. & Mrs. Veggie

Josefine konstaterade i tisdags att jag haft en helt vegetariskt dag. Vilket kändes väldigt bra med tanke på att vi i samband med det nya året bestämt oss för att dra ner på vår köttkonsumtion och på så vis öka vår kreativitet i matlagningen.
Till lunch åt jag vegetarisk lasagne och till middag lagade Josefine rödbetsbiffar och potatismos som blev riktigt goda. Pluspoäng till mig helt enkelt, för att ha haft en vegetarisk dag alltså.
Med det sagt siktar varken jag eller Josefine på att gå all in och bara äta vegetariskt. Men att dra ner på mängden kött vi intar och på så vis kunna äta finare, helsvenskt och ekologiskt kött (oxfilé für alle!) skulle kännas helt optimalt och som ett bra mål att sikta in oss på.
För trots allt vore det ju bättre ur alla synpunkter.
Äter du vegetariskt?
Dylan
Till lunch åt jag vegetarisk lasagne och till middag lagade Josefine rödbetsbiffar och potatismos som blev riktigt goda. Pluspoäng till mig helt enkelt, för att ha haft en vegetarisk dag alltså.
Med det sagt siktar varken jag eller Josefine på att gå all in och bara äta vegetariskt. Men att dra ner på mängden kött vi intar och på så vis kunna äta finare, helsvenskt och ekologiskt kött (oxfilé für alle!) skulle kännas helt optimalt och som ett bra mål att sikta in oss på.
För trots allt vore det ju bättre ur alla synpunkter.
Äter du vegetariskt?
Dylan
En inte helt vegetarisk ceasarsallad jag bjöd min käresta på här om veckan.
Jag äter inte vegetariskt, men jag tror man hade mått bättre på att dra ner på köttkonsumtionen. Vegansk mat tror jag egentligen är den bästa för kroppen. Men kött är gott. Och ost är gott. Haha!
sv: Det är dem kan jag lova! :)
URL: http://goforfit.se